CAPSOUL ČAJ UGOSTITELJSKI MIX 14 se sastoji od sedam različitih čajeva po dve kofice od svakog:

1. CAPSOUL ČAJ INFUZIJA KAMILICA 2 KOFICE

Njen aromatičan ukus i umirujuće dejstvo priradaju klasicima. Sadrži puno blagotvornih sastojaka, te je redovnom upotrebom veoma korisna za zdravlje, pa se koristi u celom svetu više stotina godina. Kamilica možda izgleda kao obična trava, ali u stvarnosti je veoma posebna.

Gramaža: 45g po kofici

2. CAPSOUL ČAJ INFUZIJA NANA 2 KOFICE

Biljka izuzetno jake i prodorne arome, koristi se za opuštanje duha i tela, a posebno olakšava stomačne tegobe. Sadrži probavna i umirujuća svojstva, a deluje i kao ekspektorans. Svežeg i uravnoteženog ukusa biljna infuzija od metvice je veoma interesantna.

Gramaža: 45g po kofici

3. CAPSOUL ČAJ INFUZIJA ŠUMSKO VOĆE 2 KOFICE

Sveža, voćnog ukusa, okrepljujuća i sa neverovatnim slatkim ukusom, ali sa citrusnim notama, takva je ova infuzija od šumskog voća. Klasična kombinacija hibiskusa, šipka, brusnice, kupine, jagode i drugih, koja sadrži veliki broj antioksidanata, takođe je bogata vitaminima i blagotvornim materijama za vaše zdravlje.

Gramaža: 100g po kofici

4. CAPSOUL ČAJ BELI VANILA 2 KOFICE

Laganog i nežnog ukusa sa nijansama vanile koje daju snagu i moć ovom ukusnom belom čaju. Vanila preovladava i obuhvata svaki gutljaj, kombinujući svežinu čaja sa zrelošću ove vrste. Sigurni smo da će vas oduševiti.

Gramaža: 60g po kofici

5. CAPSOUL ČAJ CRNI EARL GREY 2 KOFICE

Jedan od najpopularnijih na svetu, to je crni čaj veoma aromatizovan, jak i intenzivnog ukusa. Kombinacija sa bergamotom je ono sto mu obezbeđuje voćni ukus i karakterističnu aromu.

Gramaža: 100g po kofici

6. CAPSOUL ČAJ ZELENI MEDITERAN 2 KOFICE

Intenzivnog mirisa, voćnog ukusa i blistav, njegov jak ukus je savršeno uravnotežen. Ima pročišćavajuća i antioksidantna svojstva sa citrusnim i mirisnim nijansama mediterana.

Gramaža: 100g po kofici

7. CAPSOUL ČAJ INFUZIJA PINA COLADA 2 KOFICE

Hibiskus, jabuka, ananas, kokos, šipak, kora od pomorandže i limuna, samo su neki od njenih sastojaka. Posebna jer je hranljivi biljni napitak, okrepljujući i antioksidantan, opčiniće vas svojim ukusom i mirisom, a takođe ova infuzija će uneti un vaš organizam potrebne vitamine i minerale, otklanjajući umor.

Gramaža: 100g po kofici

Slični proizvodi